Machines – Bouwmachines Midden Nederland

Machines

Ik wil een nieuwe machine

Op zoek een nieuwe machine?

Ik wil een gebruikte machine

Op zoek naar een gebruikte machine?

Ik wil een machine huren

Een machine huren voor korte of langere periode?

JCB Finance

Bouwmachines Midden Nederland biedt u, via JCB Finance, financiële oplossingen aan voor de aanschaf van uw JCB machine. Grotere uitgaven komen namelijk niet altijd op het juiste moment en u wilt uw kredietlijnen bij uw bank liever intact houden voor andere investeringen.

Als u gebruik maakt van de financiële oplossingen van JCB Finance kiest u voor snelheid, flexibiliteit en op maat gemaakte betalingsschema’s.

JCB Finance is een joint-venture van JCB met BNP Paribas. BNP Paribas is een internationale aanbieder van hoogwaardige activa financieringsproducten en onder andere gespecialiseerd in het aanbieden van financieringsconstructies in de grondverzet- en bouwmachine markten.

De voordelen van onze financiële oplossingen

  • Geen investeringen uit uw bedrijfskas.
  • Behoud van kredietruimte bij uw eigen bank.
  • Meer controle en transparantie door vooraf bepaalde vaste termijnen, zodat u sneller en flexibeler kunt inspelen op marktontwikkelingen.
  • Zowel de machine als de financiering bij dezelfde partij.
  • Bij operationele lease de keuze om de machine te kopen, om te ruilen voor een nieuwe machine of om het contract te verlengen.

Onze leaseproducten
De keuze voor een leaseproduct is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U kunt kiezen voor operationele lease, waarbij de machine niet in uw bedrijfsbalans wordt opgenomen, of voor financiële lease, waarbij de machine wel op de balans komt. Beide leasevormen hebben hun specifieke voordelen en zijn optioneel te combineren met een reparatie-, onderhouds- en verzekeringspakket.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op via de onderstaande gegevens:

info@jcbmachines.nl
033 – 277 01 74

Of mail en bel specifiek één van onze afdelingen.

Contact opnemen