Over ons – Bouwmachines Midden Nederland

Over ons

Over Bouwmachines Midden Nederland

Bouwmachines Midden Nederland is full-line dealer voor de regio Midden-Nederland van de bekende JCB machines. Wij zijn uw allround partner en onderscheiden ons door een klantgerichte werkwijze.
Ons motto? Service makes the difference.

Verkoop
Wilt u een nieuwe machine aanschaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij voeren het complete JCB leveringspakket. U hebt dus een ruime keuze uit kwalitatief hoogwaardige machines zoals graafmachines, wielladers en verreikers. Ook voor schrankladers, heftrucks, kippers en hulpstukken hebben wij een breed assortiment. Weet u precies wat u zoekt of wilt u graag wat meer kennis en advies? We denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw werkzaamheden. Machines van hoge kwaliteit koppelen we dus altijd met service op maat.

Verhuur
Liever een machine huren? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben diverse JCB machines in ons verhuur assortiment. Wanneer u slechts tijdelijk een machine nodig hebt, voor speciale werkzaamheden of voor eenmalig gebruik, dan is huren wellicht de beste oplossing. Onze adviseurs denken graag met u mee en komen altijd met een passend advies voor de beste machines en oplossingen.

Onderhoud
Wanneer een machine gebruikt wordt is er na verloop van tijd natuurlijk onderhoud nodig. Bij ons zijn uw machines in goede handen. Onze monteurs kennen de JCB machines op hun duimpje en weten exact wat nodig is aan reparatie en onderhoud. Onze goed opgeleide monteurs beschikken over een moderne werkplaats, servicebussen en originele onderdelen. Zo bent u altijd verzekerd van veilige, gekeurde en goedwerkende machines.

Service
In al onze producten en diensten staat kwaliteit centraal. Dat geldt uiteraard voor al onze machines, maar ook voor onze service. We denken mee, adviseren en komen met oplossingen op maat, ook na 17.00u.

Service makes the difference

Neem contact op

Werkplaats

In onze modern ingerichte werkplaats kunnen onze goed opgeleide monteurs alle denkbare werkzaamheden aan uw machine uitvoeren.

Magazijn

Om uitstekende prestaties en een goede betrouwbaarheid te bereiken, is het gebruik van originele JCB onderdelen van groot belang.

Machinekeuring

Ook voor machinekeuringen kunt u terecht bij Bouwmachines Midden Nederland.