JCB 540-200 – Bouwmachines Midden Nederland

JCB 540-200

JCB 540-200

REIK VERDER MET DE ENIGE 20M STARRE VERREIKER VAN EUROPA

De JCB 540-200 verreiker met verreiker is echt een toonaangevende machine en biedt een ongelooflijke reikwijdte, een hefhoogte van 20 m, mogelijkheden voor elk terrein en proportioneel in- en uitschuiven van de giek.

Bedrijfsgewicht
12.985 kg
Hefvermogen
4.000 kg
Hefhoogte
20000 mm
Bekijk de brochure Offerte aanvragen

Specificaties

Merk
JCB
Model
540-200
Bedrijfsgewicht
12.985 kg
Motorvermogen
74 pk - 125 pk
Machine breedte
2440 mm
Hefvermogen
4.000 kg
Hefhoogte
20000 mm
Topsnelheid
29 km/h
Transmissie
Powershift

Beschrijving

ONGEËVENAARDE REACH-CAPACITEIT

EEN SLIMME 5-DELIGE BOOMONTWERP GEBRUIKT KETTINGEN OM ALLE SECTIES EVENREDIG IN ÉÉN SNELLE, VLOTTE BEWEGING TE VERLENGEN OF TERUG TE NEMEN.

Het toonaangevende hydraulische systeem van JCB zorgt voor de snelste cyclustijden en zorgt voor het meest efficiënte heffen, uitschuiven en duwen. Een koelventilator met variabele snelheid reageert automatisch op de omgevingstemperatuur en past de ventilatorsnelheid aan voor maximale zuinigheid en minimaal geluid. De verreiker van de JCB 540-200 verreiker voor de bouw biedt uitstekende wendbaarheid en snelle reistijden over het terrein dankzij een compacte wielbasis en grote stuurvergrendelingshoeken. Multifunctionele servobesturing met één hendel zorgt voor een snelle en nauwkeurige plaatsing van de lading. Het regelen van de richting van uw 540-200 verreiker is ook eenvoudig, met slechts een druk op de knop.

ONGEËVENAARDE EIGENDOMSKOSTEN

MET DE LAAGSTE 1000-UURS ONDERHOUDSKOSTEN IN DE INDUSTRIE, SAMEN MET DE DAGELIJKSE CONTROLES OP GRONDNIVEAU, LEIDEN TOT EEN INDUSTRIE LEIDENDE SAE-BEOORDELING.

De nieuwste 55 kW (75 kW) motor die voldoet aan de Stage V-wetgeving van JCB biedt een gecombineerd DPF / DOC-nabehandelingspakket dat Stage V-emissieniveaus bereikt zonder dat DEF-injectie nodig is, waardoor de impact op het onderhoud en de bediening van de machine tot een minimum wordt beperkt. Met LiveLink kunt u ook de dagelijkse activiteit van uw machine volgen met regelmatige prestatierapporten die informatie geven over de stilstandtijd, locatie, machinestatus, foutcodes voor diagnose, motorgebruik per vermogensband, veiligheidswaarschuwingen en brandstofverbruik. JCB LiveLink zorgt ervoor dat machines blijven draaien voor maximale uptime en ROI. Vloeistoffilters (motorolie, hydrauliekolie en brandstof) zijn centraal geplaatst voor snel en eenvoudig onderhoud. Het luchtfilter is ook gemakkelijk toegankelijk en het ontwerp met twee elementen vereenvoudigt het schoonmaken; nog een andere reden waarom JCB-verreikers voor de bouw de allerbeste SAE-serviceclassificaties hebben.

ONGEËVENAARDE VEILIGHEID OP HOOGTE

ER IS GEEN MACHINE DIE OP DE LOCATIE HARDER WERKT – MET UNIEKE VEILIGHEIDSFUNCTIES IS DE 540-200 ONTWORPEN OM ZOWEL MACHINIST ALS OMSTANDERS TE BESCHERMEN

Ons gepatenteerde lastcontrolesysteem zorgt voor een veiligere en stabielere plaatsing van de lading, terwijl slangbreukventielen de bestuurder en omstanders beschermen in het geval van een defecte slang. Om collega’s op het werkterrein te beschermen, zijn er nu een nieuwe achteruitrijcamera en pulsradaropties beschikbaar op geselecteerde modellen, is het scherm op het dashboard gemonteerd en kunnen camera’s aan de achterkant en buitenspel worden gemonteerd voor volledig zicht rondom de machine. Om omstanders te beschermen is de JCB 540-200 standaard voorzien van een achteruitrij-alarm, en een schakelaar voor de aanwezigheid van de machinist schakelt de aandrijving uit wanneer uw machinist niet op de stoel zit, waardoor onbedoelde bediening wordt voorkomen.

ONGEËVENAARDE STERKTE EN DUURZAAMHEID

DE 540-200 IS ONTWORPEN OM U MAXIMALE UPTIME TE BIEDEN. ONZE MACHINES ZIJN ZO STERK MOGELIJK, MET ONDERDELEN VAN TOPKWALITEIT EN INNOVATIEVE PRODUCTIEPROCESSEN.

Het strenge testprogramma van de nieuwe Construction Loadall-reeks omvatte langdurige hoge belasting van het chassis, de giek en andere belangrijke componenten. We hebben een stevige omgekeerde U-vormige giekpers uitgerust met volledig gelaste sluitplaten. Voor extra sterkte hebben we het aantal verbindingen en spanningspunten over onze geïntegreerde giekneus en sluitplaat uit één stuk verminderd. De giek van een JCB-verreiker voor de bouw is laag in het volledig gelaste chassis uit één stuk gemonteerd, wat zorgt voor een zeer stijve structuur en maximaal zicht over de schouder.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande formulier. Het type machine, hulpstuk of band ontvangen wij automatisch in onze mailbox.

JCB 540-200

REIK VERDER MET DE ENIGE 20M STARRE VERREIKER VAN EUROPA

De JCB 540-200 verreiker met verreiker is echt een toonaangevende machine en biedt een ongelooflijke reikwijdte, een hefhoogte van 20 m, mogelijkheden voor elk terrein en proportioneel in- en uitschuiven van de giek.

Bedrijfsgewicht
12.985 kg
Hefvermogen
4.000 kg
Hefhoogte
20000 mm
Bekijk de brochure Offerte aanvragen
John

Meer informatie nodig?

Bel, WhatsApp of mail John.

verkoop@jcbmachines.nl 06 – 25 64 05 61 06 – 25 64 05 61