Telescopische shovel – Bouwmachines Midden Nederland

Telescopische shovel

Ontdek de Kracht van JCB Telescopische Shovels

Welkom bij onze uitgebreide pagina over JCB telescopische shovels – de onmisbare machine voor de bouw- en landbouwsector. Bij JCB hebben ze decennialange ervaring in het ontwerpen en produceren van geavanceerde machines die voldoen aan de eisen van moderne industrieën. Onze telescopische shovels zijn geen uitzondering en hebben de reputatie verdiend van betrouwbaarheid, kracht en veelzijdigheid.

Filteren op type

JCB TM180

JCB TM180

Bedrijfsgewicht
5.983 kg
Motorvermogen
64 pk
Hefvermogen
1.800 kg
Hefhoogte
4500 mm
JCB TM220

JCB TM220

Bedrijfsgewicht
6.495 kg
Motorvermogen
74 pk
Hefvermogen
2.200 kg
Hefhoogte
4603 mm
JCB TM320S

JCB TM320

Bedrijfsgewicht
8.160 kg
Motorvermogen
130 pk
Hefvermogen
3.200 kg
Hefhoogte
5200 mm

JCB TM320S

Bedrijfsgewicht
8.160 kg
Motorvermogen
150 pk
Hefvermogen
3.200 kg
Hefhoogte
5200 mm

JCB TM420

Bedrijfsgewicht
9.530 kg
Motorvermogen
150 pk
Hefvermogen
4.100 kg
Hefhoogte
5450 mm

JCB TM420S

Bedrijfsgewicht
9.779 kg
Motorvermogen
179 pk
Hefvermogen
4.100 kg
Hefhoogte
5450 mm

Waarom Kiezen voor een JCB Telescopische Shovel?

JCB telescopische shovels, ook wel bekend als verreikers, bieden een breed scala aan voordelen die ze onderscheiden van de concurrentie:

1. Uitzonderlijke Heftkracht: De krachtige hydraulische systemen van JCB’s shovels stellen ze in staat om zware lasten te tillen en te verplaatsen met precisie en efficiëntie.
2. Veelzijdigheid: Deze machines zijn ontworpen voor diverse toepassingen, zoals grondverzet, laden en lossen, landbouw, en meer. Ze zijn geschikt voor zowel ruwe bouwterreinen als agrarische activiteiten.
3. Innovatieve Technologie: JCB integreert geavanceerde technologieën in hun shovels, waaronder GPS-systemen voor nauwkeurige positionering en telemetrie om de prestaties te optimaliseren.
4. Comfort en Veiligheid: De ergonomische cabines van JCB bieden de bestuurder maximaal comfort en veiligheid, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en de productiviteit wordt verhoogd.

Ontdek de Kenmerken van JCB Telescopische Shovels

JCB telescopische shovels zijn ontworpen met een focus op prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak. Enkele opvallende kenmerken zijn onder andere:

Krachtige Motoren: Deze shovels worden aangedreven door krachtige en efficiënte motoren die zorgen voor betrouwbare prestaties, zelfs onder zware omstandigheden.
Variabele Reikwijdte: Met de telescopische arm kunnen de shovels hun reikwijdte aanpassen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel precisiewerk als grootschalige taken.
Robuuste Constructie: JCB staat bekend om de duurzaamheid van hun machines, en de telescopische shovels vormen hierop geen uitzondering. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan.
Intuïtieve Bediening: De bedieningselementen zijn ontworpen met de bestuurder in gedachten, waardoor de machine gemakkelijk te besturen is, zelfs voor beginners.

Neem Contact op voor Meer Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over JCB telescopische shovels? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om je te assisteren en je te helpen bij het kiezen van de perfecte JCB telescopische shovel die aan jouw behoeften voldoet. Ontdek de mogelijkheden van deze indrukwekkende machines en laat ons je begeleiden bij je aankoopbeslissing.