Fastrac – Bouwmachines Midden Nederland

Fastrac

De JCB Fastrac: Efficiëntie en Innovatie in de Landbouw en Transportsector

De JCB Fastrac is een revolutie in de wereld van landbouw en transport. Deze krachtige machine, vervaardigd door het gerenommeerde Britse merk JCB, heeft een unieke combinatie van kracht en snelheid die zowel boeren als transporteurs aanspreekt. Ontdek hoe de JCB Fastrac jouw activiteiten naar een hoger niveau kan tillen.

Filteren op type

JCB FASTRAC

JCB FASTRAC 4160 iCON

Bedrijfsgewicht
7.990 kg
Motorvermogen
160 pk
Transmissie
CVT variabele transmissie
JCB FASTRAC 4190

JCB FASTRAC 4190 iCON

Bedrijfsgewicht
7.990 kg
Motorvermogen
200 pk
Transmissie
CVT variabele transmissie

JCB FASTRAC 4220 iCON

Bedrijfsgewicht
7.990 kg
Motorvermogen
220 pk
Transmissie
CVT variabele transmissie

JCB FASTRAC 8330 iCON

Bedrijfsgewicht
11.090 kg
Motorvermogen
330 pk
Transmissie
CVT variabele transmissie

Krachtige Prestaties voor Maximale Productiviteit

De JCB Fastrac wordt aangedreven door robuuste en efficiënte motoren die indrukwekkende prestaties leveren. Of je nu zware lasten op de boerderij moet verplaatsen of snel goederen over de weg moet transporteren, de Fastrac biedt de vermogensreserve die je nodig hebt. Dankzij zijn brandstofefficiëntie houdt hij de operationele kosten onder controle.

Snelheid en Stabiliteit Gecombineerd

Het opvallende ontwerp van de JCB Fastrac is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel. Met zijn gestroomlijnde look en onafhankelijke wielophanging biedt de Fastrac uitstekende stabiliteit, zelfs op ruig terrein. Deze tractor is niet alleen geschikt voor de landbouw, maar kan ook snelheden tot 70 km/u (43 mph) op de weg bereiken, waardoor hij een multifunctionele krachtpatser is.

Maatwerk voor Jouw Behoeften

De veelzijdigheid van de JCB Fastrac is ongeëvenaard. Met een breed scala aan accessoires en configuratiemogelijkheden kun je deze machine aanpassen aan jouw specifieke eisen. Of je nu bezig bent met ploegen, zaaien, transporteren of wegenonderhoud, de Fastrac is jouw betrouwbare partner.

Innovatieve Technologie voor Toekomstgerichte Werkzaamheden

JCB blijft voorop lopen in technologische innovatie, en de Fastrac profiteert daarvan. Nieuwe modellen zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals GPS-navigatie, telematica en automatische besturingssystemen. Dit verhoogt de precisie en efficiëntie van landbouwwerkzaamheden en maximaliseert de productiviteit in de transportsector.

Ontdek de Voordelen van de JCB Fastrac

De JCB Fastrac heeft de normen verlegd voor landbouw- en transportvoertuigen. Zijn kracht, snelheid, veelzijdigheid en innovatie maken hem ideaal voor professionals die topprestaties en efficiëntie eisen. Wil je meer weten over de JCB Fastrac en hoe hij jouw activiteiten kan verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de toekomst van landbouw en transport met de JCB Fastrac.